Deaktiverte ansatte vises på min Dashboard – Hvorfor?
Hvordan fjerne deaktiverte ansatte fra dine dashboards
Hvis en ansatt er deaktivert, kan de fortsatt vises på dine dashboards og rapporter. Hvorfor? Fordi de fortsatt kan være knyttet til noen av dataene.
Vi importerer kun data for den deaktiverte ansatte frem til deres deaktiveringsdato. Når de er blitt deaktivert, vil ingen nye data knyttet til dem bli importert inn i Plecto.
Hvis du vil skjule deaktiverte ansatte på et dashboard, kan du filtrere dashboardet (eller dets individuelle widgets) etter team – bare sørg for at de deaktiverte ansatte er fjernet fra disse teamene.
Hvordan fjerne en ansatt fra et team:
-
Gå til Innstillinger > Team og klikk på et teamnavn for å se innstillingene.
-
Hvis det er noen deaktiverte ansatte på dette teamet, vil du se en rød Deaktivert etikett ved siden av navnet deres.
-
Klikk Rediger team i øverste høyre hjørne.
-
Fjern de deaktiverte ansatte fra dette teamet, og klikk deretter Lagre i nederste høyre hjørne.

Har du fortsatt problemer? – Fjern team i registreringer
Å legge til team i registreringer overstyrer alt annet. Selv om din ansatt ikke er en del av noe team, men det er et team lagt til deres registrering, vil Plecto vise den ansatte på dine dashboards.
Åpne datakilden din, filtrer deaktiverte ansattes registreringer og fjern eventuelle team.
Hvis du ikke kan redigere registreringene i Plecto (fordi dataene dine er integrert), fjern teamet fra den ansatte i det eksterne systemet og kjør en manuell import i Plecto.
Det bør løse problemet. 💪
