Plecto

Gedeactiveerde werknemers verschijnen op mijn Dashboard – Waarom?

Hoe gedeactiveerde werknemers uit je dashboards te verwijderen

Als een werknemer is gedeactiveerd, kunnen ze nog steeds op je dashboards en rapporten verschijnen. Waarom? Omdat ze mogelijk nog steeds zijn gekoppeld aan sommige gegevens.

We importeren alleen gegevens voor de gedeactiveerde werknemer tot aan hun deactivatiedatum. Zodra ze zijn gedeactiveerd, worden er geen nieuwe gegevens die aan hen zijn gekoppeld in Plecto geïmporteerd.

Als je gedeactiveerde werknemers op een dashboard wilt verbergen, kun je het dashboard (of de individuele widgets) filteren op teams – zorg er gewoon voor dat de gedeactiveerde werknemers uit deze teams zijn verwijderd.

Hoe een werknemer uit een team te verwijderen:

  1. Ga naar Instellingen > Teams en klik op een teamnaam om de instellingen te bekijken.

  2. Als er gedeactiveerde werknemers in dit team zijn, zie je een rode Gedeactiveerd label naast hun naam.

  3. Klik op Team bewerken in de rechterbovenhoek.

  4. Verwijder de gedeactiveerde werknemers uit dit team en klik vervolgens op Opslaan in de rechterbenedenhoek.

Nog steeds problemen? – Verwijder teams in registraties

Teams aan registraties toevoegen overschrijft alles. Zelfs als je werknemer geen deel uitmaakt van een team, maar er is een team aan hun registratie toegevoegd, zal Plecto de werknemer op je dashboards tonen.

Open je gegevensbron, filter de registraties van de gedeactiveerde werknemer en verwijder eventuele teams.

Als je de registraties in Plecto niet kunt bewerken (omdat je gegevens zijn geïntegreerd), verwijder dan het team van de werknemer in het externe systeem en voer een handmatige import in Plecto uit.

Dat zou het probleem moeten oplossen. 💪