Plecto

Katalogsynkronisering

Hva er katalogsynk?

Katalogsynkronisering er en funksjon som lar deg importere hele systemets katalog inn i Plecto. I denne sammenhengen er en katalog en liste som inneholder data om ansatte og teamstrukturen i systemet ditt.

Du kan bruke katalogsynk for automatisk å importere ansatte og team fra systemet ditt for å synkronisere og vedlikeholde dem i Plecto.

Tilgjengelige integrasjoner. Denne funksjonen er for øyeblikket tilgjengelig med Salesforce, Intercom og Enreach-integrasjoner.

Generelle katalogsynk-innstillinger

Det er flere innstillinger du kan aktivere når du setter opp katalogsynk. Du finner innstillingene i Datakilder > Legitimasjon.

Åpne legitimasjonen til en integrasjon som støtter katalogsynk, og du vil finne følgende innstillinger:

  • Automatisk synk: Kjør katalogsynkroniseringen automatisk. Hvis aktivert, vil Plecto synkronisere ansatte og team hver 24. time. Hvis deaktivert, kan du fortsatt kjøre synkroniseringen manuelt.

  • Synkroniser team: Synkroniser team mellom ditt eksterne system og Plecto.

  • Synkroniser ansatte: Synkroniser de eksterne systemets ansatte med ansatte i Plecto.

  • Bare synkroniser data for valgte team: Synkroniser ansatte og data for spesifikke team. Hvis aktivert, vil Plecto kun opprette de teamene og deres ansatte som du har valgt i katalogen. Plecto vil kun importere registreringer eid av ansatte i de valgte teamene. Hvis deaktivert, vil registreringer for alle ansatte og team bli importert. Vurder å aktivere dette alternativet hvis du har mye data og kun ønsker å importere en liten del av det.

Katalogsynk kan ha ulik funksjonalitet, avhengig av integrasjonen du bruker. Funksjonaliteten avhenger også av hvilke katalogsynk-innstillinger du aktiverer i hver av integrasjonene.

Katalogsynk med Salesforce

Bruk katalogsynk for enkelt å synkronisere team og teammedlemmer mellom Salesforce og Plecto.

Du kan bruke katalogsynk for å importere mindre data, for eksempel ved kun å importere et delsett av team fra Salesforce. I så fall vil Plecto kun importere data fra de valgte teamene og deres medlemmer.

  • Plecto kjører katalogsynk med Salesforce én gang om dagen. Du kan alltid kjøre en manuell synkronisering i katalogsynk-innstillingene.

  • For Synkroniser ansatte å fungere riktig, må Salesforce-brukertypen være en Standardbruker, og de må ha en rolle i Salesforce som er synkronisert som et team i Plecto.

  • Bare synkroniser data for valgte team – Hvis aktivert, vil Plecto kun importere registreringene gjort av Salesforce-brukere som også er synkronisert som et team i Plecto. Hvis deaktivert, vil vi importere alle data.

Katalogsynk med Intercom

Her er noe integrasjonsspesifikk informasjon om katalogsynk for Intercom:

  • Plecto kjører katalogsynk med Intercom én gang om dagen.

  • Synkroniser team: Hvis aktivert, vil Plecto importere og opprette alle team fra Intercom i Plecto. Hvis du sletter et team i Intercom, vil det IKKE slette et team i Plecto, da dette kan endre dataene dine på dashboards som bruker team. I stedet, forutsatt at både "Synkroniser team" og "Synkroniser ansatte" er aktivert, vil Plecto fjerne alle medlemmer fra det slettede teamet.

  • Synkroniser ansatte: Hvis aktivert, vil Plecto importere alle Intercom-administratorer i din Plecto-organisasjon uavhengig av om de har noen registreringer i en datakilde. Vær oppmerksom på at denne handlingen kan opprette mange ansatte i Plecto.

Synkroniser team + Synkroniser ansatte

Hvis begge alternativene er aktivert, vil endringene dine i Intercom automatisk gjenspeiles i Plecto:

  • For eksempel, hvis en Intercom-administrator er medlem av to team i Intercom, vil de automatisk bli lagt til de samme to teamene i Plecto. Det samme prinsippet gjelder når noen fjernes fra et team i Intercom – de vil også bli fjernet fra teamet i Plecto.

  • Sletting og deaktivering: Hvis en ansatt slettes i Intercom, vil Plecto deaktivere profilen deres og fjerne dem fra alle team som ble automatisk importert via Intercom. Plecto vil reaktivere den ansatte hvis de blir reaktivert/lagt til igjen i Intercom. Plecto vil kun deaktivere og reaktivere de ansatte som administreres av integrasjonen.

Hvis du vil unngå automatisk deaktivering og aktivering. Velg å administrere ansattprofilen manuelt i Plecto: Gå til Innstillinger > Ansatte > Handlinger > Rediger, og klikk Administrer denne ansatte manuelt.