Plecto

Hvordan endre en e-postadresse

Endre din egen e-post

  1. Klikk på navnet ditt i nederste venstre hjørne.

  2. Klikk på Kontoinnstillinger knappen i øverste høyre hjørne.

  3. Erstatt din nåværende e-post med en ny adresse.

  4. Klikk Lagre.

Endre en annen ansatts e-postadresse

Hvis du er Global Admin og er logget inn på Plecto, kan du hjelpe noen med å endre e-postadressen sin ved å fjerne deres innloggingsadgang og invitere dem tilbake til Plecto med en annen e-post.

Hvis du fjerner noens innloggingsadgang og inviterer dem tilbake med en annen e-post, vil de bli tildelt organisasjonens standard tillatelsesprofil når de logger inn igjen.

Hvis den ansatte er en teknisk eller juridisk kontakt, må du gå til Innstillinger-siden og legge dem tilbake.

Hvordan endre noen andres e-post:

  1. Gå til Innstillinger > Ansatte > Handlinger > Rediger.

  2. Klikk Fjern innloggingsadgang. Plecto vil oppdatere siden, og du vil se en bekreftelsesmelding.

  3. På samme side, skriv inn den nye e-postadressen.

  4. Klikk Inviter til Plecto.

  5. Du vil se i ansattprofilen at de nå har gjenvunnet innloggingsadgang til Plecto. Deres tillatelsesprofil har endret seg til organisasjonens standard tillatelsesprofil.

  6. (Valgfritt) Velg en annen tillatelsesprofil og klikk Lagre i nederste høyre hjørne.

Din ansatt vil motta en e-post med en lenke for å opprette et nytt passord.

Ny e-post allerede i bruk? Sjekk for duplikater og slå sammen profiler

Hvis du ser en feilmelding som sier "En bruker med denne e-posten er allerede en del av organisasjonen din," kan du prøve å finne den eksisterende brukeren og slå sammen de to ansattprofilene.

Ved å slå sammen, vil du overføre all ansattdata (inkludert e-post, team og tillatelsesprofil) fra en profil til en annen.

  1. For å slå sammen to eller flere ansattprofiler, gå til Innstillinger > Ansatte.

  2. Velg ansatte fra listen, og klikk deretter Slå sammen i handlingslinjen nederst.

  3. Velg en profil du ønsker å beholde. Den profilen vil arve all annen data, inkludert tillatelser.

  4. Klikk Bekreft sammenslåing for å fullføre.