Hur man tar bort data manuellt
Ta bort individuella registreringar
-
Gå till Datakällor och öppna en datakälla.
-
Hitta en registrering som du vill ta bort och klicka på dess ID (den allra vänstra kolumnen).
-
Klicka på Ta bort i det nedre vänstra hörnet och bekräfta åtgärden.
Registreringar kan bli återimporterade. Om du tar bort en registrering i Plecto men behåller den i ditt system (Pipedrive, Enreach eller andra), kommer den att importeras igen tillsammans med nästa automatiska import. Om du vill ta bort en registrering permanent, ta bort den från ditt system och ta bort den från Plecto efteråt.
Ta bort alla registreringar på en gång
Det är möjligt att ta bort all data från en datakälla på en gång. Du kan använda det för att uppdatera dina datakällor samtidigt som du behåller datakällans struktur.
-
Gå till Datakällor och öppna dina datakällinställningar.
-
Hitta Ta bort-knappen och klicka på den lilla pilen för att öppna fler borttagningsalternativ.
-
Välj Ta bort alla registreringar och bekräfta åtgärden.
Om du tar bort alla registreringar i en manuell datakälla, kommer vi inte kunna återställa dem. Om du vill återställa data i dina integrationsdatakällor, klicka på Importera mer data i datakällinställningarna.