Plecto

Sådan ændrer du et visningsnavn

Hvad er et visningsnavn?

Et visningsnavn er, hvordan dit navn vises på Plecto dashboards, slideshows, konkurrencer eller andre steder, hvor medarbejdere er angivet.

Dit visningsnavn er kun synligt i den organisation, hvor du sætter det, så hvis du er del af flere organisationer, kan du vælge et andet visningsnavn i hver af dem.

Er du del af flere Plecto-organisationer? Hvis du ændrer dine for- og efternavne i kontoindstillingerne, gælder ændringerne på tværs af alle organisationer, hvorimod visningsnavnet kun vises i den organisation, hvor du ændrer det. For at få adgang til kontoindstillingerne skal du klikke på dit navn i nederste venstre hjørne og derefter klikke på Kontoindstillinger knappen.

Sådan ændrer du visningsnavnet

  1. Gå til Indstillinger > Medarbejdere.

  2. Find medarbejderen, hvis visningsnavn du vil ændre (det kan også være dit eget), og klik derefter Rediger til højre.

  3. Find feltet Visningsnavn og angiv det foretrukne navn.

  4. Klik Gem for at afslutte.

Vis rigtige navne på dashboards og rapporter

Som standard viser Plecto visningsnavne overalt. Hvis du foretrækker, at et specifikt dashboard eller rapport viser medarbejdernes lovlige navne i stedet (feltet Medarbejdernavn på medarbejderprofilen), kan du aktivere det pr. dashboard eller pr. rapport:

  • På et dashboard: Åbn dashboardet, klik på Indstillinger i topmenuen, og aktiver Brug medarbejderes rigtige navne. Klik Gem for at afslutte.

  • I en rapport: Åbn rapporten, gå til dens indstillinger, og aktiver Brug medarbejderes rigtige navne. Klik Gem for at afslutte.

Indstillingen gælder kun for det dashboard eller den rapport, hvor du aktiverer den. Alle andre steder fortsætter med at vise visningsnavne.

Bemærk: Pseudonymiserede medarbejdere beholder altid deres pseudonym. Deres rigtige navn vises aldrig, selv når denne indstilling er aktiveret.