Hvordan administrere tillatelser
Hvordan administrere tillatelser
Hvis du er en Global Admin eller har full administratortilgang til alle funksjoner, kan du tildele eller endre tillatelsesprofilene til dine ansatte i Plecto.
Du kan ikke endre din egen tillatelsesprofil, og du kan heller ikke redigere tillatelsesprofilen du er tildelt.
Egendefinerte tillatelsesprofiler er tilgjengelige på Large- og Enterprise-planer. Besøk vår Priser side for å lære mer.
Tildele eller omfordele ansatte til en tillatelsesprofil
-
Gå til Innstillinger > Tillatelser og åpne en tillatelsesprofil.
-
Klikk på Tildelte ansatte-fanen.
-
Klikk på Administrer ansatte-knappen. En liste over ansatte vil vises på høyre side. Bare ansatte med innloggingsadgang er oppført.
-
Velg de ansatte du vil tildele til denne tillatelsesprofilen og klikk Lagre.
Du kan nå se alle de ansatte du har tildelt til denne tillatelsesprofilen. Vær oppmerksom på at du ikke kan endre din egen tillatelsesprofil. Derfor vil du ikke se Handlinger-knappen i din rad.



Fjerne ansatte fra en tillatelsesprofil
Hvis du klikker på Administrer ansatte-knappen og ser på listen at noen ansatte allerede er valgt, betyr det at de allerede er tildelt denne tillatelsesprofilen.
For å fjerne ansatte fra en tillatelsesprofil, fjern dem fra listen og klikk Lagre.
-
De fjernede ansatte vil bli fjernet fra denne tillatelsesprofilen og omfordelt til standard tillatelsesprofil for organisasjonen din. For å se hvilken som er standardprofilen, gå til Innstillinger > Tillatelser og se etter Standard-etiketten.
-
For å fjerne ansatte fra standard tillatelsesprofil, må du åpne en annen tillatelsesprofil og tildele dine ansatte til den.
Omfordele og fjerne på en gang
Når du åpner en tillatelsesprofil, kan du tildele nye og fjerne for tiden tildelte ansatte med én handling. Klikk på Administrer ansatte-knappen og velg / fjern ansatte fra listen.
De som legges til, vil bli omfordelt til den aktuelle tillatelsesprofilen; de som fjernes, vil bli tildelt organisasjonens standard tillatelsesprofil.