Plecto

Hvordan lage en tillatelsesprofil

Hvordan lage en tillatelsesprofil

For å opprette og administrere tillatelsesprofiler, må du være abonnert på Plectos Large- eller Enterprise-plan og ha full admin-tilgang. Besøk vår prisside for mer informasjon.

  1. Gå til Innstillinger > TillatelserNy tillatelsesprofil.

  2. Gi tillatelsesprofilen en tittel (påkrevd) og beskrivelse (valgfritt).

  3. Du kan velge å sette dette som standardprofil, noe som betyr at Plecto automatisk vil tildele alle nye ansatte til den.

  4. Velg alternativene for tillatelsesprofilen.

  5. Klikk Lagre i nederste høyre hjørne for å fullføre.

Hvordan duplisere en tillatelsesprofil

  1. Åpne Innstillinger > Tillatelser.

  2. Bestem hvilken tillatelsesprofil du vil kopiere, og klikk deretter på Handlinger > Kopier til ny til høyre. Plecto vil åpne en kopi av den originale tillatelsesprofilen (den er ikke lagret ennå).

  3. Gi profilen en annen tittel, beskrivelse, og juster tillatelsen.

  4. For å fullføre, klikk Lagre i nederste høyre hjørne.

Hvordan slette en tillatelsesprofil

Du kan bare slette tilpassede tillatelsesprofiler og bare hvis ingen ansatte er tildelt dem. De innebygde profilene kan ikke redigeres eller slettes. Slik sletter du en tillatelsesprofil:

  1. Gå til Innstillinger > Tillatelser og åpne en tillatelsesprofil.

  2. Rull til bunnen av siden.

  3. Klikk Slett, deretter Bekreft sletting for å fjerne tillatelsesprofilen fra organisasjonen din.

Sletting av en tilpasset profil som også er standard. Hvis du sletter en tilpasset tillatelsesprofil som også er standardprofilen i organisasjonen din, vil Plecto sette Standard som den nye standardprofilen.