Plecto

Sett en oppbevaringsperiode og slett gamle data automatisk

Hvordan fungerer det?

Plecto kan automatisk slette registreringer fra datakildene dine etter en viss tidsperiode. Alt du trenger å gjøre er å velge en oppbevaringsperiode for data (hvor lenge vi oppbevarer registreringene dine i datakilden).

  • Hvis du jobber med integrasjonsdatakilder, kan du endre oppbevaringsperioden for data selv.

  • For å endre oppbevaringsperioden på manuelle datakilder, må du kontakte vårt supportteam, og de vil endre det for deg.

Når sletter Plecto registreringene?

Sletting av registreringer er ikke en del av den automatiske dataimporten på integrasjonsdatakilder. Sletting av registreringer i Plecto skjer kun på lørdager kl. 10.00 CET.

Hvis oppbevaringen er satt til 3 måneder, vil Plecto slette registreringene den første lørdagen etter 3 måneder.

Oppbevaring av data for integrasjoner

Følg trinnene nedenfor for å endre oppbevaringsperioden for data på integrasjonsdatakilder:

  1. Gå til Datakilder og åpne innstillingene for datakilden din.

  2. Bytt på listen Oppbevaringsperiode for data og velg en tidsperiode. Plecto vil automatisk slette alle registreringer som er eldre enn den valgte perioden.

  3. For å fullføre, klikk Lagre i nederste høyre hjørne.

Kjør en manuell import for å gjenopprette dataene dine. Hvis du vil gjenopprette dataene dine, kjør en manuell dataimport. Åpne innstillingene for datakilden og klikk Importer mer data.

Oppbevaring av data for manuelle datakilder

Du kan se oppbevaringsperioden for data også i innstillingene for manuelle datakilder. Du må imidlertid kontakte vårt supportteam hvis du vil endre den.

For å se oppbevaringsperioden for data, gå til Datakilder og åpne innstillingene for din manuelle datakilde. Den forhåndsinnstilte oppbevaringsperioden er satt til Så lenge jeg bruker Plecto, noe som betyr at Plecto ikke vil slette registreringene dine mens du har et aktivt abonnement.

Umulig å gjenopprette data. Hvis du ber om å endre oppbevaringsperioden for data på din manuelle datakilde, vil Plecto permanently delete alle registreringer når oppbevaringsperioden utløper. Denne handlingen kan ikke angres.