Hvordan slette data manuelt
Slette individuelle registreringer
-
Gå til Datakilder og åpne en datakilde.
-
Finn en registrering du vil slette og klikk på dens ID (den aller venstre kolonnen).
-
Klikk Slett i nederste venstre hjørne og bekreft handlingen.
Registreringer kan bli reimportert. Hvis du sletter en registrering i Plecto, men beholder den i systemet ditt (Pipedrive, Enreach eller andre), vil den bli importert igjen sammen med neste automatiske import. Hvis du vil slette en registrering permanent, fjern den fra systemet ditt og slett den fra Plecto etterpå.
Slette alle registreringer på en gang
Det er mulig å slette all data fra en datakilde på en gang. Du kan bruke det til å oppdatere datakildene dine samtidig som du beholder datakildestrukturen.
-
Gå til Datakilder og åpne innstillingene for datakilden din.
-
Finn Slett-knappen og klikk på den lille pilen for å åpne flere slettealternativer.
-
Velg Slett alle registreringer og bekreft handlingen.
Hvis du sletter alle registreringer i en manuell datakilde, vil vi ikke kunne gjenopprette dem. Hvis du vil gjenopprette data i integrasjonsdatakildene dine, klikk Importer mer data i innstillingene for datakilden.