Dashboard Auto-Begrensning
Hva er dashboard auto-begrensning?
Som standard er nye dashboards i Plecto synlige for alle i organisasjonen din. Med dashboard auto-begrensning aktivert, snus dette: hvert nytt dashboard starter som begrenset til sin skaper og organisasjonsadministratorer. Ingen andre kan se det før skaperen eksplisitt deler det.
Dette er nyttig for organisasjoner som ønsker å jobbe "privat som standard". For eksempel, for å holde utkast dashboards skjult mens de bygges, eller for å overholde interne retningslinjer for datavisibilitet.
Merk: Dashboard auto-begrensning er ikke aktivert som standard. Hvis du ønsker å bruke det, ta kontakt med oss på support@plecto.com eller kontakt din Customer Success Manager, så aktiverer vi det for organisasjonen din.
Hvordan det fungerer
Når auto-begrensning er aktivert for organisasjonen din:
-
Nye dashboards er automatisk begrenset til skaperen og administratorene. Dette gjelder også for dashboards opprettet gjennom API-et, med mindre en tilgjengelighetsinnstilling eksplisitt er angitt.
-
Eksisterende dashboards beholder sine nåværende tilgangsinnstillinger. Å aktivere funksjonen endrer ikke hvem som kan se dashboards du allerede har.
-
Begrens tilgang-bryteren i dashboardinnstillingene erstattes med en Tilgjengelig for-innstilling med tre alternativer:
-
Alle: alle brukere med påloggingsadgang kan se dashboardet.
-
Meg og administratorer: kun dashboardets skaper og organisasjonsadministratorer kan se det. Dette er standard for nye dashboards.
-
Meg, administratorer og spesifikke team: skaperen, administratorene og alle i de valgte teamene (inkludert deres underteam) kan se det.
-
Hvordan dele et begrenset dashboard:
-
Åpne dashboardet.
-
Klikk på Innstillinger i toppmenyen.
-
Under Tilgjengelig for, velg Alle, eller velg Meg, administratorer og spesifikke team og legg til team i feltet Team med tilgang.
-
Klikk på Lagre i nederste høyre hjørne for å fullføre.
Merk:
-
Globale administratorer kan alltid se og redigere alle dashboards, uavhengig av begrensninger.
-
Dashboardets skaper har alltid tilgang til sine egne begrensede dashboards.
-
Hvis du begrenser et overordnet dashboard, arver dets under-dashboards begrensningen. Et under-dashboard med egne tilgangsinnstillinger overstyrer foreldrenes begrensninger.