Hvordan lage en én-til-én
Hvordan lage en én-til-én
-
Gå til Én-til-én > Ny én-til-én.
-
Velg en ansatt fra listen. Du vil bare se de ansatte du administrerer som har innloggingsadgang til Plecto.
-
Velg en én-til-én-mal og klikk Lagre. Du har opprettet et utkastdokument.
-
Klikk Lagre & Del nederst på siden for å gjøre dokumentet synlig for teammedlemmet ditt.
-
Planlegg et møte, diskuter og fyll ut én-til-én.
-
Etter møtet, klikk Send for godkjenning for å la din ansatt gjennomgå dokumentet.
Din én-til-én er fullført etter at teammedlemmet har godkjent det.
Én-til-én tilstander
Én-til-én går gjennom forskjellige tilstander. Under møtet tar du notater basert på hva den ansatte rapporterer, og deler deretter én-til-én med den ansatte etter møtet. Den ansatte må deretter gjennomgå én-til-én og gi sin godkjenning eller be om revisjon.
-
Utkast: Alle én-til-én i denne tilstanden er kun synlige for teamlederen. Teamlederen kan redigere eller slette én-til-én.
-
Aktiv: Hvis aktiv, er én-til-én synlig for teamlederen og deres ansatt. Teamlederen kan redigere, slette eller sende én-til-én for godkjenning. Når den er sendt for godkjenning, vil den ansatte motta en e-post med en lenke til dokumentet.
-
Venter på godkjenning: Teamlederen har sendt én-til-én til den ansatte og venter på deres godkjenning. Teamlederen kan gjøre endringer i én-til-én. Hvis lederen gjør endringer, vil én-til-én gå tilbake til Aktiv tilstand, og den ansatte vil bli varslet om tilstandsforandringen på sin e-post.
-
Godkjent: Den ansatte har godkjent innholdet i én-til-én, og ingen ytterligere endringer kan gjøres av verken lederen eller den ansatte. Det betyr også at én-til-én ikke lenger kan slettes.