Plecto

Hoe een toestemmingsprofiel te maken

Hoe een toestemmingsprofiel te maken

Om toestemmingsprofielen te maken en te beheren, moet je geabonneerd zijn op Plecto's Large of Enterprise plan en volledige admin-toegang hebben. Bezoek onze prijs pagina voor meer informatie.

  1. Ga naar Instellingen > ToestemmingenNieuw toestemmingsprofiel.

  2. Geef het toestemmingsprofiel een titel (vereist) en een beschrijving (optioneel).

  3. Je kunt ervoor kiezen om dit als het standaardprofiel in te stellen, wat betekent dat Plecto automatisch alle nieuwe medewerkers eraan toewijst.

  4. Selecteer de opties voor het toestemmingsprofiel.

  5. Klik op Opslaan in de rechterbenedenhoek om te voltooien.

Hoe een toestemmingsprofiel te dupliceren

  1. Open Instellingen > Toestemmingen.

  2. Bepaal welk toestemmingsprofiel je wilt kopiëren, klik vervolgens op Acties > Kopieer naar nieuw aan de rechterkant. Plecto opent een kopie van het originele toestemmingsprofiel (het is nog niet opgeslagen).

  3. Geef het profiel een andere titel, beschrijving en pas de toestemming aan.

  4. Klik op Opslaan in de rechterbenedenhoek om te voltooien.

Hoe een toestemmingsprofiel te verwijderen

Je kunt alleen aangepaste toestemmingsprofielen verwijderen en alleen als er geen medewerkers aan zijn toegewezen. De ingebouwde profielen kunnen niet worden bewerkt of verwijderd. Hier is hoe je een toestemmingsprofiel kunt verwijderen:

  1. Ga naar Instellingen > Toestemmingen en open een toestemmingsprofiel.

  2. Scroll naar de onderkant van de pagina.

  3. Klik op Verwijderen, klik vervolgens op Bevestig verwijdering om het toestemmingsprofiel uit jouw organisatie te verwijderen.

Een aangepast profiel verwijderen dat ook standaard is. Als je een aangepast toestemmingsprofiel verwijdert dat ook het standaardprofiel in jouw organisatie is, zal Plecto Standaard instellen als het nieuwe standaardprofiel.