Hoe een één-op-één te creëren
Hoe een één-op-één te creëren
-
Ga naar Eén-op-één > Nieuwe één-op-één.
-
Selecteer een medewerker uit de lijst. Je ziet alleen de medewerkers die je beheert en die inlogtoegang tot Plecto hebben.
-
Selecteer een één-op-één sjabloon en klik op Opslaan. Je hebt een conceptdocument aangemaakt.
-
Klik op Opslaan & Delen onderaan de pagina om het document zichtbaar te maken voor je teamlid.
-
Plan een vergadering, bespreek en vul de één-op-één in.
-
Na de vergadering, klik op Verstuur ter goedkeuring om je medewerker de gelegenheid te geven het document te bekijken.
Je één-op-één is compleet nadat het teamlid het heeft goedgekeurd.
Eén-op-één statussen
Eén-op-één gesprekken doorlopen verschillende statussen. Tijdens de vergadering maak je aantekeningen op basis van wat de medewerker rapporteert, en deel je de één-op-één na de vergadering met de medewerker. De medewerker moet vervolgens de één-op-één bekijken en zijn goedkeuring geven of om revisie vragen.
-
Concept: Alle één-op-één gesprekken in deze staat zijn alleen zichtbaar voor de teammanager. De teammanager kan de één-op-één bewerken of verwijderen.
-
Actief: Als actief is, is de één-op-één zichtbaar voor de teammanager en hun medewerker. De teammanager kan de één-op-één bewerken, verwijderen of ter goedkeuring versturen. Zodra deze ter goedkeuring is verzonden, ontvangt de medewerker een e-mail met een link naar het document.
-
In afwachting van goedkeuring: De teammanager heeft de één-op-één naar de medewerker gestuurd en wacht op hun goedkeuring. De teammanager kan wijzigingen aanbrengen in de één-op-één. Als de manager wijzigingen aanbrengt, zal de één-op-één terugkeren naar de actieve staat, en zal de medewerker op de hoogte worden gesteld van de statuswijziging via hun e-mail.
-
Goedgekeurd: De medewerker heeft de inhoud van de één-op-één goedgekeurd, en er kunnen geen verdere wijzigingen meer worden aangebracht door zowel de manager als de medewerker. Dit betekent ook dat de één-op-één niet langer kan worden verwijderd.