Trinn 5: Inviter Dine Team
Inviter dine team til Plecto
| Hurtigstartguider |
|---|
| Trinn 1: Integrer Dine DataTrinn 2: Opprett FormlerTrinn 3: Sett opp Dashboards, Rapporter, Konkurranser & MerTrinn 4: Legg Til Dine Dashboards og Konkurranser til TV-erTrinn 5: Inviter Dine Team |
Når Plecto mottar data fra et system, oppretter det nye ansattprofiler i organisasjonen din basert på de mottatte dataene. Disse ansatte administreres av det eksterne systemet og har ikke påloggingsadgang til Plecto.
👉 For å gi dine ansatte påloggingsadgang, må du invitere dem til din Plecto-organisasjon.
👉 Du kan alltid opprette nye ansattprofiler manuelt.


🚀 Kom i gang: Inviter Dine Team til Plecto →
Hvordan gi ansatte påloggingsadgang
-
Gå til Innstillinger > Ansatte.
-
Hvis du tidligere har koblet Plecto til et eksternt system, kan det hende du ser noen ansatte som ikke har påloggingsadgang til Plecto.
-
Klikk på ansattprofilen, og klikk deretter Inviter til Plecto øverst på siden.
-
Under Påloggingsadgang, skriv inn den ansattes arbeids-e-post og klikk Inviter til Plecto. Den ansatte vil motta en e-post og må sette et passord for kontoen sin. Når de logger inn, vil de bruke standard tillatelsesprofil for organisasjonen din.
Den vanlige standarden er Standard tillatelsesprofil som gir lesetilgang til de fleste funksjoner. Med mindre du har endret tillatelsesinnstillingene, vil Standard være den tildelte tillatelsen til alle nye brukere.



Hvordan opprette en ansattprofil manuelt
-
Gå til Innstillinger > Ansatte > Ny ansatt.
-
Fyll ut deres personlige og teaminformasjon.
-
(Valgfritt) Gi den ansatte påloggingsadgang. Å ha påloggingsadgang til Plecto koster ingenting - en ansattprofil teller som en fakturerbar lisens bare når de registrerer data i Plecto eller sender det via eksterne systemer.
-
Skriv inn den ansattes arbeids-e-post og velg en tillatelsesprofil under Påloggingsadgang. Du kan velge hvilken type tilgang dine ansatte får ved å tildele dem en tillatelsesprofil.
-
Klikk Lagre for å opprette den ansatte. De vil motta en e-post med påloggingsdetaljene.
Den vanlige standarden er Standard tillatelsesprofil som gir lesetilgang til de fleste funksjoner. Med mindre du har endret tillatelsesinnstillingene, vil Standard være den tildelte tillatelsen til alle nye brukere.
