Plecto

Hoe handmatig gegevens te verwijderen

Verwijder individuele registraties

  1. Ga naar Gegevensbronnen en open een gegevensbron.

  2. Zoek een registratie die je wilt verwijderen en klik op zijn ID (de uiterst linkse kolom).

  3. Klik op Verwijderen in de linkerbenedenhoek en bevestig de actie.

Registraties kunnen opnieuw worden geïmporteerd. Als je een registratie in Plecto verwijdert maar deze in je systeem (Pipedrive, Enreach of andere) houdt, zal deze opnieuw worden geïmporteerd bij de volgende automatische import. Als je een registratie permanent wilt verwijderen, verwijder deze dan uit je systeem en verwijder deze daarna uit Plecto.

Verwijder alle registraties in één keer

Het is mogelijk om alle gegevens uit een gegevensbron in één keer te verwijderen. Je kunt dit gebruiken om je gegevensbronnen te vernieuwen terwijl je de structuur van de gegevensbron behoudt.

  1. Ga naar Gegevensbronnen en open je gegevensbroninstellingen.

  2. Zoek de Verwijderen knop en klik op de kleine pijl om meer verwijderopties te openen.

  3. Selecteer Verwijder alle registraties en bevestig de actie.

Als je alle registraties in een handmatige gegevensbron verwijdert, kunnen we ze niet herstellen. Als je gegevens in je integratiegegevensbronnen wilt herstellen, klik dan op Importeer meer gegevens in de instellingen van de gegevensbron.